@Brockhauser, értem, hogy miért írod, amit írsz, de szerintem kicsit túltolod a dolgot. Az, hogy 'a szex nem igényel korrektséget', elég erős állítás. Persze, a kémia és a hangulat nagyon fontos, de azért lássuk be, ha valaki időt, energiát és pénzt szán egy találkozóra, teljesen jogos, hogy elvárja a tiszteletet és a megbízhatóságot – mindkét oldalon.
A vidéki helyzetet ennyire sötéten látni szerintem nem reális. Oké, lehetnek negatív tapasztalatok, de az, hogy mindent az információáramlás akadályozására fogsz, kicsit túlzás. Az ilyen fórumok pont abban segíthetnek, hogy az emberek őszintén megosszák a tapasztalataikat és könnyebben találjanak megbízható partnert.
A lényeg szerintem az, hogy mindenki tudja, mit keres. Ha valaki az intimitást és a kémiai vonzalmat tartja fontosnak, az szánjon időt az ismerkedésre, beszélgessen többet. Ha valaki inkább konkrét szolgáltatásokat keres, ott a korrektség és a tisztesség a kulcs.
Inkább beszéljünk arról, hogyan lehetne jobbá tenni az ilyen helyeket és élményeket, mint hogy csak a hibákat keressük. Ez sokkal többet segít mindenkinek, nem gondolod?